29 Kasım 2014 Cumartesi

Alışveriş Günlüğü


Yeniden merhaba,
Uzun zamandır yoktum. Ablamı yanıma katarak geri döndüm. Biz üç kız kardeşiz, şimdi küçük ablam da burada. Hatta bu postun sahibi de o. Buyurun okumaya...

Rimelimin bittiği bu günlerde, yeni bir rimel arayışı içerisindeyken, bütçem de zayıfken, H&M kurtarıcım oldu. Ne zamandır H&M'in kozmetik ürünlerini denemeyi istiyordum. Fırsat bu fırsat, H&M göz kalemi+maskara setini satın aldım.


Çok şık ve hoş görünen bir paketlemeye sahip. Zaten H&M'in kozmetik reyonundaki tüm ürünlerin paketlemeleri insanı satın almaya teşvik ediyor ki bu da H&M'in nasıl Türkiye pazarını ele geçirdiğinin  bir göstergesi olsa gerek. Başarılı satış teknikleri.



Yumuşak, simli göz kalemi pastel boya kıvamında kullanımı çok kolay olan kalemlerden. Sürekli göz kalemi/ eyeliner kullanan birisi olarak, favorim bu tarz yumuşak kalemlerdir. Çok kolay sürülebilmesinin yanında parmağınızla dağıtarak siyah far haline de getirebilirsiniz. Ayrıca bu kalemin simi de çok bol ! Bunun yanında maskarası da fena gözükmüyor. Hatta fiyatına göre çok güzel diyebiliriz. Koyu bir kıvamda, sürerken bulaşmamasına dikkat etmek gerek. Fırçayı temizledikçe sık sık, sorun kalmaz diye düşünüyorum.


H&M'in kozmetik reyonundan bir diğer deneme ürünümüz ise bu minicik oje oldu. Sim seven kız kardeşin hasılatı! Düz bir siyah oje üzerinde harika duracağını düşünüyor. 


H&M'in indirimli çoraplarından da birer adet satın aldık. 10 tl'ye gayet kaliteli ve sıcak tutan çorapları indirimlerinde her zaman tavsiye ederiz.

Geçerken Watsons'a uğramadan da olmazdı hani. Bir adet pamuk ile yine kız kardeşin denemek istediği Watsons'ın burun için siyah nokta bantlarından satın alıp çıktık. Zaten ne zaman elin boş çıkarsın ki Watsons'tan :) Bu arada Pure Beauty'nin ürünlerinin çeşitlendiği de gözümden kaçmadı.

Kısa Cumartesi'nin karı diyoruz. İndirimlerden yararlanmaya devam etmeyi diliyoruz :)

Şeyda

H&M göz kalemi+maskara seti: 14.90 tl
H&M oje: 1.95 tl
H&M çorap: 10 tl





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder